15. september

Engelsk med Rosettastone, ca. 40 minutter.

Dansk: Jeg valgte at gå direkte fra engelsk til dansk for at være sikker på at nå dansk, men min ambition om at tage en hel lektion faldt ynkeligt til jorden. Det tog 45 minutter at læse ordene på den første side i VAKS spion lektion 4, og han kunne næppe have gjort det uden min hjælp. Suk hjerte, brist ej.

Matematik: Det er en hvile og en fornøjelse for ham at udfylde et par sider i matematikbogen. Vi er startet på elevbog 2 for 3. klasse, i dag om statistik/skemaer/grafisk fremstilling.

Jeg har lånt den aldeles glimrende bog ‘Det historiske overblik’ på biblioteket, og den vil jeg læse et kapitel af, når han kommer tilbage fra billedkunst. Jeg har sagt, at vi vil læse den frem til og med middelalderen for at repetere dét, han allerede har lært. ‘Er det ikke renaissancen, der kommer efter middelalderen?’ spurgte han. Mors dreng 😀

Jeg skal på studietur til London med Eriks storebror, Niels, fra på tirsdag, og så får far igen en chance for at undervise. Det vil nok blive et stort tag med matematikken.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s