10. januar

Engelsk: 40 minutter med Rosettastone.

Blindskrift: 20 minutter.

Dansk: Erik er alvorligt forkølet og ikke på toppen, så jeg valgte at gribe tilbage til Søren og Mette og Jep: I Parken og Festen i den gamle lade. Det gik fint.

Historie: Igen fordi Erik langt fra er på toppen har jeg valgt at springe matematikken over og i stedet krybe sammen i dobbeltsengen med historiebogen for at repetere, og det var en forbløffende positiv oplevelse. Erik havde styr på de forskellige perioder og deres placering og udstrækning, hvordan man levede, teknologi, transport osv. Han var helt undskyldende over, at han ikke kunne huske, hvornår romerriget blev delt i det vest- og østromerske rige, selvom han kunne fortælle mig, at det vestromerske rige straks gik i opløsning og det østromerske rige, det byzantiske rige, fortsatte i 500 år. Det er ikke noget nyt, at han er interesseret i historien, men det er noget nyt, at han påtager sig et ansvar for, at han ikke kan huske dit eller dat.

Natur/teknik: Jeg har meldt afbud til gymnastik, så han slipper for et lunkent bad i et koldt omklædningsrum, og nu flytter vi ind i sofaen og ser de sidste to afsnit af Vores Planet om hhv. de kystnære farvande og det dybe hav.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s