10. juni

Vi har været på dyrskue og set absolut alt derude. Jeg glemte desværre at fotografere, bortset fra billederne her – årets første is fra Il gusto, som er byens bedste ismager.

Mynte og chokolade er åbenbart en god kombination. Erik nød også en burger med bisonkød – han blev i det hele taget bestukket med alt godt fra boderne, med henblik på at få hans generelle modvilje mod udflugter til at gå over.

Dyrene interesserede ham nu oprigtigt, på vejen derud havde jeg fortalt ham, hvad dyrskuer egentlig går ud på – at landmændene fremviser deres bedste dyr og konkurrerer om at have den bedste avl. Vi kiggede på de mange forskellige racer af heste og af malkekvæg og kødkvæg, høns, kaniner, geder og får. Vi så på landbrugsmaskiner og 4H.

Da vi kom hjem, fortalte han begejstret Niels om det hele. Rønnebærrene var muligvis sure, for Niels sagde: ‘Jeg interesserer mig overhovedet ikke for dyr, med mindre de er selvlysende!’ – ‘Hvad med når de ligger på din tallerken?’ spurgte Erik. Hæ. Det måtte Niels jo indrømme.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s