Overbygning, here we come!

Erik har trænet tysk med Rosettastone på livet løs her i sommerferien. Jeg kunne bare godt lide at vide, hvad skolen egentlig har tænkt sig – skal han på et 6. klasses eller et 7. klasseshold? Hele målet er jo, at han skal til eksamen, og det kan han kun komme, hvis han går ind på et 7. klasseshold, men skolen … jeg er ikke 100 % tryg ved, at de har tænkt sig om. Vi får se. Det er også temmelig spændende hvad de har tænkt sig, at han skal være fraværende til, for tysk ligger jo ikke i skemaet for ordblindeklassen. Det kunne hurtigt blive noget lort, hvis han går glip af gruppeprojekter osv. i f.eks. dansk eller deres orienteringsfag.

Vi har også fået gjort noget mere ved sætningsanalyse og kommatering, og når jeg sidder med ham, lader han til at forstå det.

De fleste dage i det seneste par uger har vi dog læst engelsk, aktuelt Harry Potter, fordi vi havde den, og fordi han kender den. Det går so-so. Engelsk ER vitterlig ikke særlig lydret.

Reklamer

2 thoughts on “Overbygning, here we come!

  1. Du skulle måske prøve at læse “Uncovering the Logic of English” af Denise Eide. Bogen gennemgår på en forholdsvist let tilgængelig måde de regler, der gør det muligt at afkode 98% af de 3000 mest hyppige engelske ord. Den kan fås for 10 dollars som e-bog på hjemmesiden logicofenglish.com.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s