Hvem

Duelundskolen er rammen omkring undervisningen af Erik.

Lærerne er Eriks mor, Ulla Lauridsen, og Eriks far, Lars Duelund.

Vi har besluttet at hjemmeundervise, fordi den lokale folkeskole ikke tilnærmelsesvis råder over de ressourcer, der skal til for at løfte Erik til et acceptabelt fagligt niveau. Han har brug for vedholdende støtte og ro, og det kan de ikke skaffe. Han har også brug for IT-hjælpemidler, og det har skolen ikke råd eller vilje til at give ham. Skolens støttecenter er kørt i bund i en grad, så han ikke kan komme til at prøve en læsepen, fordi de to penne, skolen råder over, begge to er i stykker.

Læs mere om baggrunden for vores beslutning her: https://duelundskolen.wordpress.com/2010/03/12/beslutningen/

Vi kan kontaktes via kommentarfeltet eller ved at skrive til ullalauridsen@hot(gæt selv resten).com

4 thoughts on “Hvem

  1. Har lige læst artiklerne på b.dk. Det er så godt gået. Historien minder noget om den historie Sir Ken Robinson omtaler i sin TED talk fra 2006.
    Du kender ham sikkert, men her er et link til en af hans TED https://www.ted.com/talks/ken_robinson_says_schools_kill_creativity

    “Why don’t we get the best out of people? Sir Ken Robinson argues that it’s because we’ve been educated to become good workers, rather than creative thinkers. Students with restless minds and bodies — far from being cultivated for their energy and curiosity — are ignored or even stigmatized, with terrible consequences. “We are educating people out of their creativity,”

  2. Hej Rene,
    Tak for kommentaren og linket.
    Nej, jeg kender ikke den pågældende TED-talk, men hvad Erik og andre ordblinde angår, vil jeg meget advare imod at ‘normalisere’ dem. De kan ikke læse, og det ER et problem. Det skal løses, hvis man vil hjælpe dem til at udnytte deres f.eks. kreative potentiale.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s